+36 20 424 14 54 info@bacsepbau.hu

Cégünkről

Cégünk a BÁCSÉP-BAU Építőipari, Kivitelező, Tervező és Szolgáltatói Kft. 100%-ban magyar magántulajdonban működő építőipari vállalkozás,melyet 2002-ben Gáspár Zsolt és Szabó Tibor alapított, akik ügyvezetőként a mai napig a vállalkozás irányításáért felelnek.A vezetők a modernkor technológiája iránt elkötelezett fiatalok, akik céltudatossággal és hosszútávra tervezik a jövőt. Az alapítók már az alapítást megelőzően is több éves építőipari gyakorlattal rendelkeztek, s ma már saját alkalmazottal végzik e tevékenységet.
A cég kezdetekben kisvállalkozásként indult, de kitartó munkával mára a meghatározó építőipari cégek versenytársává vált. Évről évre fejlődésünknek megfelelően, egyre több és nagyobb volumenű projektet viszünk végig, mint generálkivitelező az építőipar különböző területein,melyhez stabil megbízható hátteret biztosít gyakorlott kivitelezői szakembergárdánk.Cégünk széleskörű referencia munkákkal rendelkezik, amelyek az építőipar valamennyi részterületére kiterjednek,mint például kereskedelmi és gyártó-üzemcsarnokok, irodaházak, városi intézmények és családi házak építése.A Cégünk fő tevékenységei: generál kivitelezés, szerkezetépítés és épület felújítás.

A vállalkozás legfőbb értékei a képzett saját munkaerő, a magas fokú gépesítés és a széles eszközpark mellett az a hozzáállás, minőségre való törekvés, mely valamennyi építkezés során áthatja a munkálatokat.Mi tudjuk, hogy a magas minőség lassabban térül meg, ezért nem években, hanem évtizedekben számolunk.

A jövőre nézve fontos cél a megbízások sokféleségének és komplexitásának köszönhetően a megrendelések mennyiségének és minőségének szinten tartása és növelése mellett a tevékenységi és megrendelői kör további bővítése.

Gáspár Zsolt

+36 20 983 55 87

Szabó Tibor

+36 20 424 14 54

BÁCSÉP-BAU Kft. | Kecskemét

Építőipari kivitelező tervező és szolgáltató Kft.

Elérhetőség

6000 Kecskemét, Frangepán sétány 2.

Call Now Button