+36 20 424 14 54 info@bacsepbau.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozatunk a https://bacsepbau.hu honlap által folytatott adatkezelési elveket és gyakorlatokat tartalmazza.

1.Adatkezelő

Adatkezelő Bácsép-Bau Kft.

Székhely: 6000 Kecskemét, Frangepán sétány 2.

Adószám: 12876057-2-03

Kapcsolat: Gáspár Zsolt és/vagy Szabó Tibor

E-mail: info@bacsepbau.hu

2. Milyen adatokat kezelünk?
Google Analytics. A honlap böngészésekor anonim módon egyedi azonosítót kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal felveszi a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját és a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

Kapcsolati/Ajánlatkérő űrlap. A weboldalon lehetősége van üzenetet küldeni kapcsolati űrlapon keresztül. Ekkor önkéntesen hozzájárul alábbi adatai kezeléséhez:

Neve;
Telefonszáma;
E-mail címe.

Ha az adatait pontatlanul adja meg, azért az adatkezelő nem tud felelősséget vállalni. Az adatait a Gmail szerverén tároljuk.

3. Miért kezeljük az adatokat?
A személyes adatok kezelésének célja hogy kapcsolatot tartsunk Önnel;

A Google Analytics által használt adatok anonimak. Minden megadott adatot bizalmasan kezelünk, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

4. Az adatkezelés időtartama
A Google Analytics által létrehozott cookiek 30 napig érvényesek, a session ID-k a honlap elhagyásakor törlődnek. Az Ön által megadott adatokat kérése esetén 10 munkanapon belül töröljük. Ezt az igényt az info@bacsepbau.hu e-mail címen Gáspár Zsoltot és/vagy Szabó Tibort címezve jelentheti be.

5. Az adatkezelési szabályzat jogalapja
Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásával történik, ez a jogalap. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a info@bacsepbau.hu e-mail címen Gáspár Zsolttól és/vagy Szabó Tibortól ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a info@bacsepbau.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

6. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények
Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy Bácsép-Bau Kft. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemi szabályokról az alábbi törvényekben tájékozódhat:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

BÁCSÉP-BAU Kft. | Kecskemét

Építőipari kivitelező tervező és szolgáltató Kft.

Elérhetőség

6000 Kecskemét, Frangepán sétány 2.

Call Now Button